Hamina Bastion Apartments

Hamina Bastion Apartments tarjoaa viihtyisää majoitusta historiallisessa rakennuksessa, joka sijaitsee kauniissa kaupungissa. Useimmat Haminan nähtävyydet, kuten Haminan linnake, RUK-sotilaskoulu ja museo, Hamina-kylpylä, kaupungintalo ja monet muut, sekä kaupat ja ravintolat ovat vain 1-3 minuutin kävelymatkan päässä.
Huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla, mutta erittäin hiljaiset, joten vieraamme voivat nauttia rauhallisesta vihreästä sisäpihasta, joka on alle 24 tunnin vartiointi.
Kaikissa huoneistoissa on kaikki mitä tarvitset lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen oleskeluun - oma sauna, wc ja suihku, ilmastointi, taulutelevisio, minikeittiö, sähköliesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiasto. Nopea WiFi-internetyhteys mahdollistaa internetin käytön aina kaukana kotoa.
Pyyhkeet ja vuodevaatteet, shampoo ja suihkugeeli sisältyvät huoneen hintaan.
Huoneistomme on helppo löytää ja päästä. Eräänä päivänä ennen saapumista saat viestin, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet avainten ja kartan saamisesta pysäköintitarjouksilla, mutta voimme tavata sinut henkilökohtaisesti pyynnöstä 24/7. Niille, jotka matkustavat julkisilla liikennevälineillä, on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Haminan linja-autoasemalta, mutta voimme myös tavata sinut.
Helsinki Vantaan lentoasemalle tai Kouvolan rautatieasemalle saapuville vieraille tarjoamme mukavat kuljetukset erikoishintaan. Paikalliset kuljetuspalvelut ovat saatavilla myös 7-p minivan tai 9-p: n minibussilla.